Båtplats

BÅTPLATS I ÅDBK?

Hur får man en sommarplats i Årstadals Båtklubb? Börja med att skapa ett konto i BAS, Båtunionens Administrativa System, och fyll i dina kontaktuppgifter för att ställa dig i vår kö. Hur lång sedan kötiden blir beror på flera variabler, men minst ett par tre år får man räkna med.

Det är viktigt att du håller dina uppgifter uppdaterade om om du skulle byta e-postadress eller telefonnummer.

Köavgiften är 400:-/år.

Kostnaderna för att ha båtplats i Årstadals Båtklubb hittar du här.

Vinterplatser delas ut separat av våra slipbasar.

Är du intresserad av en kanotplats? Klicka här.

Information lämnad till Årstadals Båtklubb, ÅDBK, (802006-6505) är skyddad enligt Personuppgiftslagen (1998:204). Informationen sparas och bearbetas enbart i syfte att kommunicera med dig som medlem samt för att utföra ÅDBK:s uppgifter i anslutning till ditt medlemskap, din medverkan i ÅDBK:s verksamhet och ditt nyttjande av ÅDBK:s hamn- och varvstillgångar.

Unique
Visitors