Kanotplats

KANOTPLATS

Är du intresserad av att paddla i Årstaviken? Fyll i formuläret nedan. Du får ett bekräftelsemejl och står sedan i vår kö. Väntetiden är någonstans omkring 1-3 år. Om du, när det har blivit din tur, fortfarande vill ha platsen blir du medlem efter att du har betalt avgifterna. Sen får du en nyckel och kan lägga din kajak/kanot på din plats.

Kanotgruppen kan besvara ev. frågor.

Kostnaderna hittar du här.

Fyll i formuläret för att ställa dig i kö till en kanotplats.

Förnamn

Efternamn

Adress 1

Adress 2 (valfritt)

Postnummer

Stad

E-postadress

Jag accepterar att föreningen kommunicerar med mig via e-post

Frivilliga uppgifter

Därför vill jag bli medlem:

Jag kan tänka mig att bli aktiv i styrelsen eller som funktionär. Detta kan jag bidra med:

Jag har satt mig in i stadgar och regler som gäller för Årstadals Båtklubb.

Jag accepterar genom min underskrift dessa och ev. uppdaterade versioner samt intygar att ovan av mig lämnade uppgifter är korrekta. Ev. ändrade uppgifter skall snarast meddelas ÅDBK:s styrelse.

Information lämnad till Årstadals Båtklubb, ÅDBK, (802006-6505) är skyddad enligt Personuppgiftslagen (1998:204). Informationen sparas och bearbetas enbart i syfte att kommunicera med dig som medlem samt för att utföra ÅDBK:s uppgifter i anslutning till ditt medlemskap, din medverkan i ÅDBK:s verksamhet och ditt nyttjande av ÅDBK:s hamn- och varvstillgångar.

Unique
    Visitors